4th Year Project 1: Case Study LRC By Kibe SW

Provides the backdrop for a truly integrated learning experience.
Designed to feel welcoming and promote an active learning environment.
The relocation of the main campus data center to the LRC made it more adaptable the relocation of the main campus data center to the LRC.
4

It represents a community landmark that blends harmoniously with the distinctive architectural language of the campus.
A 2,500 sq. ft. outdoor patio/plaza space with informal study and lounging areas that allow an expansive view of the surrounding landscape.
Housing educational resources with adjacent outdoor environments provide opportunities for informal learning environments
6

Several spaces are accessible to the public including:
The auditorium used to host community events and talks.
 multipurpose room used for seminars and meetings
A copy center
An art gallery used by the local art community for exhibitions

 

Perspectives PDF

Project report PDF

Calendar

M T W T F S S
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30