4th year Project: MBIYU WINNIE CLAIRE WANJIRU

LEARNING RESOURCE CENTRE

 

Access into the site is seperated
for pedestrians and vehicles. Both
entrances however have direct
views to the buiding. The
pedestrian views are framed by
medium height trees and the
frame gets larger as one rises
closer to the building.

The parking is laid out on two levels
to comforably accomodate the site.
The outdoor eatery which is
adjuscent to the parking lot is
buffered by planter grown shrubs.
They protect the diners from noise as
well as from the reflected heat from
the tarmac. It is covered by canvas
laid pergollas.

 

The reading garden is ideal for group study or
even for personal study. The garden features a
centrally placed water feature which is visible
from all sitting areas. The garden uses
vegetation to enhance privacy and create a
quiet environment ideal for study.

 

Master plan

Parking layout

LRC

Reading Garden

 

Calendar

M T W T F S S
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30