4TH YEAR PROJECT 1: CONSERVATION- LEARNING RESOURCE CENTRE
GSPublisherEngine
0.3.100.100

 

GENRAL
INQUIRY
OFFICE
WAITING
AREA
DISABLED
PERSONS
LIFT
ASA
STUDENT
OFFICE
Benches
that
are
used
by
people
wai
Ɵng
for
service
from
the
general
inquiry
office
.
Opening
for
the
students
to
communicate
with
the
recep
Ɵonist
.
Wooden
staircase
leading
to
the
first
floor
.
Exposed
natural
stone
walling
.
Wooden
parquet
flo
o
r
.
ENTRANCE
FOYER
PROJECT
03
:
INTERIOR
DESIGN
OF
THE
SCHOOL
OF
BUILT
ENVIRONMENT
RESOURCE
CENTRE
.
SITUMA
BRIAN
MURUNGA
B
02
/
0816
/
2011
MAIN
ENTRANCE
LAYOUT
PLAN
SCALE
1
:
100
LAYOUT
PLAN
SCALE
1
:
50
The
main
concept
in
the
proposed
interior
design
project
is
a
celebration
of
the
earth
.
The
choice
of
materials
is
carefully
selected
to
enhance
the
space
to
make
the
user
feel
more
in
connection
with
the
earth
.
This
is
acheived
by
use
of
alternate
brick
and
exposed
natural
stone
for
the
walling
,
wooden
parquet
floors
and
exposed
timber
ceilings

GSPublisherEngine

0.3.100.100
S
-
10
S
-
10
E
-
26
Auditorium
sea
Ɵng
space
flo
o
r
fin
i
shed
with
carpet
.
AUDITORIUM
LECTURE
THEATRE
2
Interior
wall
lined
with
soundproof
so
Ōwo
o
l
.
Perforated
at
intervals
to
allow
for
ven

 

GSPublisherEngine
0.3.100.100
S
-
10
S
-
10
E
-
26
Auditorium
sea
Ɵng
space
flo
o
r
fin
i
shed
with
carpet
.
AUDITORIUM
LECTURE
THEATRE
2
Interior
wall
lined
with
soundproof
so
Ōwo
o
l
.
Perforated
at
intervals
to
allow
for
ven
ƟlaƟon
.
277
3,948
413
1,850
6,073
537
1,312
609
593
609
593
613
574
571
571
803
2,247
Interior
wall
lined
with
soundproof
so
Ōwo
o
l
.
Perforated
at
intervals
to
allow
for
ven
ƟlaƟon
.
Ceiling
lined
with
so
Ōwo
o
l
for
soundproo
fing
purposes
.
Compress
hardcore
debriss
from
demolished
exis
Ɵng
buildings
and
waste
from
local
construc
Ɵon
sites
Documentation : 

Calendar

M T W T F S S
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30